Första hjälpen-grupper

Våra första hjälpen-grupper erbjuder organiserad krisberedskap och kan bokas vid evenemang som konserter eller idrottstävlingar.

Första hjälpen-grupper

C4 första hjälpen-grupp

Röda Korset finns på plats vid idrottstävlingar, rockkonserter och andra evenemang där det behövsförsta hjälpen beredskap.

Vi arbetar ideellt med de uppdrag vi åtar oss. Som första hjälpare kan man även komma att bli tillfrågad om att hjälpa till vid större nationella kriser.

Ju fler personer som befinner sig på ett och samma område, desto större är risken att någon ska drabbas av skada eller besvär som kräver första hjälpen. Då finns Första hjälpen-gruppen på plats för att hjälpa till. Med åren har vi levererat olycksfallsberedskap till en rad olika tillställningar och evenemang, och fortsätter att göra så även framöver.

Våra första hjälpare har en gedigen utbildning inom första hjälpen och olycksfall. 

Detta gör att vi kan hjälpa till med att ta hand om allt från ett litet plåster till direkt livsuppehållande åtgärder i väntan på ambulans. 

Alla första hjälpare i Sverige genomgår samma utbildning, så även om man inte har sjukvårdsutbildning eller erfarenhet av första hjälpen, är man välkommen att söka som första hjälpare. 

Då skickar man ett mail till intresse.c4fhg@gmail.com  

Gruppledare är: Carolina Lundin 

Vill man boka oss till ett evenemang kontaktar man carolina.lundin@hotmail.com