Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Verksamhet för hälsa och gemenskap

Administration, Redy och IT

Malmö

Administration, Redy och IT inom Malmökretsen sköts av både frivilliga och anställda och öppnar upp möjligheten för allmänheten att lätt kunna få kontakt med kretsen. Verksamheten finns tillgängligt både fysiskt via kontoret på Norra Parkgatan och digitalt.

Gör Malmökretsen synligt och tillgängligt

Administration, Redy och IT är den verksamhet som ser till att Röda Korset Malmökretsen är tillgängligt för allmänheten, både fysiskt och digitalt. Verksamheten är även aktiv "under ytan" och ser till att allt sker så smidigt som möjligt för Malmökretsens 40 verksamheter.

Röda Korset Malmökretsen får många besök med allehanda ärenden i lokaler på en bra strategisk plats i Malmö. Med hjälp av gruppen Administration, Redy och IT har vi ökat kretsens tillgänglighet och synlighet med öppettider för spontana besök, mail som besvaras dagligen och telefontider varje förmiddag.

Bli frivillig i Administration, Redy och IT

Administation, Redy och IT är en av verksamheterna som drivs av både anställda och frivilliga. Om du är intresserad av att bli frivillig inom verksamheten, skicka ett mejl eller håll utkik efter uppdragsannons på startsidan.

Ylva Jonsson Strömberg är enhetschef för katastrofberedskap i Svenska Röda Korset. Här arbetar hon på kontoret i Stockholm.