Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Träna svenska

Språkhörnan Stadsbiblioteket/Digital

Malmö

Språkhörnan Stadsbibilioteket/Digitalt är till för alla, både nybörjare och de som är mer avancerade i svenska språket. Den digitala språkhörnan ger människor möjlighet att träffas online, öva och prata svenska.

Vi träffas och övar att prata svenska

I och med att de flesta Mötesplatser stängde på grund av pandemin, har vår Språkhörna på Stadsbiblioteket blivit digital. Denna verksamhet är till för dig som tycker om att möta människor från olika kulturer och har gemensamt att man vill träna att prata svenska. Språkhörnan är till för alla, både nybörjare och de med större kunskaper i svenska. Vi träffas en gång i veckan och pratar i en timme. Just nu kör vi digital via Zoom, annars håller vi till på Stadsbiblioteket. 

Plats: i vanliga fall på Stadsbiblioteket, men just nu bara på distans.

Tid: varje onsdag kl 17 - 18.

Anmäl dig till onsdagens Språkhörna

Språkhörnan har ett begränsat antal deltagare och varje deltagare måste anmäla sig i förväg. Deltagare behöver ha en dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling och med en webbkamera samt tillgång till det digitala samtalsverktyget Zoom. Uppgifter för hur du anmäler dig finns på Malmö stads hemsida och du hittar den genom att klicka här.

Ny på Zoom?

Är det första gången du provar kan du ansluta med Zoom-länken en kvart innan ditt pass för att testa tekniken. Ladda ner Zoom här.

Bli frivillig i Språkhörnan Stadsbiblioteket

Verksamheten drivs helt med frivilliga rödakorsare. Vill du bli frivillig eller veta mer om verksamheten? Maila oss genom adressen nedan.