Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Verksamhet för hälsa och gemenskap

Utbildningsgruppen

Malmö

Utbildningsgruppen i Malmökretsen arrangerar och administrerar interna rödakorsutbildningar, och arbetar också för att tillgodose övriga fort- och utbildningsbehov som finns bland kretsens frivilliga och frivilligledare.

Utbildningsgruppen arrangerar interna utbildningar

Våra utbildares kunskap och erfarenhet hjälper alla rödakorsare att fördjupa deras förståelse av Röda Korsets värderingar och grundprinciper.

Gruppen erbjuder följande kurser:

  • Att vara frivillig
  • Rödakorskunskap
  • Uppförandekod
  • Att leda frivilliga – del 2
  • Att mötas i vardag och kris med Psykologisk Första Hjälpen
  • Första Hjälpen Kurs

Boka oss för Första Hjälpen Kurs

Är du intresserad av att boka en fysisk Första Hjälpen Kurs:

Kontakta oss på forstahjalpen.malmo@redcross.se

OBS! Just nu pga. pandemin erbjuder vi bara digitala Första Hjälpen Kurser.

Mer information finns här.

Bli frivillig i Utbildningsgruppen

Har du en känsla för arrangemang och vill bidra till större kunskap? Då kan du passa som frivillig i Röda Korset Malmökretsens utbildningsgrupp. Skicka in ditt intresse till mejladressen nedan eller håll utkik på startsidan där vi annonserar uppdrag efterhand.

Är du frivillig, frivilligledare eller kretsanställd och har frågor kring utbildningar? Mejla oss på rekrytering.malmo@redcross.se.

I Vaxholm finns övnings­ledaren Leslie Öqvist från Röda Korset ​på plats tillsammans med Anna Faber ​och Daniel Fagerberg för att öva på de viktigaste momenten i Första Hjälpen