Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Lokal krisberedskap

Beredskapsgruppen för Bromma-Vällingby-Hässelby

Rödakorskretsen Stockholm Väst ingår i RödaKorsets nätverk för kris och beredskap. Vi är aktiva i områdena Bromma - Vällingby - Hässelby. 

 

Kretsen har en Kris- och Beredskapsplan som visar hur man kan och bör agera vid kriser. Aktuella uppgifter om kretsens resurser i form av materiel och kunniga personer anges i planen. Beredskapsplanen innehåller uppgifter om hur man kan nå frivilliga vid kriser. Kretsansvariga håller listorna aktuella.

 

Ansvariga för att hålla ihop beredskapsgruppen i vår krets är Per Gillström och Eva Strömberg. Du når någon av dem på telefon 08 - 87 40 86  

 

Vill du komma i kontakt med ansvariga för kris- och beredskap i områdena Bromma - Vällingby - Hässelby kan du också mejla till vår krets Stockholm Väst på adressen beredskap.stockholm.vast@redcross.se

 

Här nedan en bild på Ingela och Berit i full aktion vid Brommaplans vårdcentral. Två av våra många vaccinationssamordnare. Fotograf Donald Boström.

Ingela och Berit - två av våra många vaccinationssamordnare vid Brommaplans vårdcentral