Verksamhet för hälsa och gemenskap

Öppet hus

Knivsta

 

Träffpunkten med loppis

Du är välkommen varje lördag till vår lokal på Apoteksvägen 4 A. Mötesplatsen är tillgänglig för alla som vill prata bort en stund över en kopp kaffe eller enbart titta på och eventuellt handla från vårt stora utbud av loppisprylar.

Loppisverksamheten ger det överskott till kassan som behövs för att vi bland annat skall kunna bedriva anhörigstöd utan kostnad för den enskilde. Det är även vårt ansikte utåt i Knivsta där vi vill prata med alla som kommer in om den verksamhet vi har i kommunen.

Träffpunkten Kupan är öppen lördagar 11.00-15.00 under vår- och hösttermin. Sommarmånaderna har vi begränsade öppetider.

Har du saker att att skänka?

Hör gärna av dig till Else-Marie Jansson för att  skänka saker till vår loppis. Vi tar emot det mesta utom kläder och större möbler, det har vi tyvärr inte plats för.

Öppet hus

Öppet hus är till för det goda samtalet och en härlig kopp kaffe i trevligt umgänge!

Det är ett arrangerat möte där människor träffas, pratar och dricker kaffe. Vi träffas i lokalen på Apoteksvägen 4 A. Det viktigaste med detta möte är att Du får chansen att möta andra människor och prata om det  Du känner för och att träffa nya människor.

V träffas på torsdagar 13.00-15.00. Varmt välkommen!

Är du intresserad av att veta mer, hör av dig till Märtha Åman.