Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Bild på volontär som ger första hjälpen till person på marken.

Röda Korset i Mölndals kommun

Röda Korset Mölndal
Röda Korset finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Välkommen till Röda Korset i Mölndal

Våra volontärer arbetar mest med vår secondhandbutik men ordnar också varje år en rekreationsresa för anhörigvårdare i Mölndal. Föreningen bidrar också bl.a. till aktiviteter för äldre i Lindome.

Secondhandbutiken har SOMMARSTÄNGT i juli. Vi öppnar igen i början av augusti. Vid frågor, och om du vill skänka kläder och saker (inte möbler) hör gärna av dig till 0730 44 59 29.

Till dig som är anhörigvårdare: Röda Korset i Mölndal anordnar som vanligt en rekreationsresa till Piperska i Lundsbrunn. I år blir det den 14-17 oktober. Vi vänder oss till dig som bor i Mölndal och som vårdar en anhörig hemma eller har din anhörige på avlastning. Vi erbjuder dig en välbehövlig vila i underbar natur. Helpension m.m. ingår samt en halvdagsutflykt på lördagen. Vi har endast några platser kvar, så först till kvarn ... För mer info eller anmälan: Veronica Jakobsson 0739-688142 eller Kerstin Dverre tel. 0733-801101.

 

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 1-4 uppdrag av 4