Vinterfilt med rosor på

Alla hjärtans dags-presenter för välgörenhet

Alla hjärtans dags-presenter för välgörenhet

Ge en alla hjärtans dag-present för välgörenhet som räddar liv och ger hopp världen över. Här köper du enkelt gåvobevis som sprider kärlek och omtanke på alla hjärtans dag den 14 februari.

Letar du efter en present till alla hjärtans dag? Här hittar du tips på alla hjärtans dags-presenter för välgörenhet! Ge bort ett matpaket till en hel familj, ett katastrofpaket, vinterkläder eller varma filtar. Din gåva värmer och sprider hopp världen över. När du köper gåvor från Röda Korset får du dessutom ett fint gåvobevis att ge bort till någon du tycker om.

 • Stort behov

  Matpaket familj

  Bristen på mat är akut för familjer i krig och katastrofer världen över. Din gåva räcker till mat för en familj i en månad.

  1 st
  395 kr
 • Stort behov

  Katastrofpaket en person

  Just nu kämpar människor för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en person en filt samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  153 kr
 • Stort behov

  Vinterfiltar

  Det är svårt att hålla sig varm i sönderbombade hus eller flyktingläger. Din gåva räcker till tre varma vinterfiltar för människor som drabbas av krig och katastrofer.

  1 st
  225 kr

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ser du till att vi kan finnas på plats både före, under och efter en katastrof.

 • Stort behov

  Katastrofpaket familj

  Just nu kämpar familjer för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en familj filtar samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  752 kr
 • Vinterkläder för barn

  Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen. Din gåva räcker till underställ, varma strumpor och stövlar till ett barn.

  1 st
  299 kr
 • Stort behov

  På flykt-paket

  Vintern är hård för människor på flykt undran krig och katastrofer. Din gåva kan ge en person en varm filt, sovmatta, köksutrustning och hygienartiklar.

  1 st
  180 kr
 • Stort behov

  Nödmat till barn

  Bristen på mat är akut för många barn i katastrofer. Din gåva räcker till 100 påsar nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.​

  1 st
  339 kr
 • Hjälppaket Sverige

  Utsattheten ökar i Sverige. Tack vare din gåva kan vi erbjuda människor mat, kläder, stöd och trygga platser runt om i landet.

  1 st
  250 kr
 • Rent vatten

  Rent vatten behövs för att överleva. Vi delar ut vattenreningstabletter, bygger vattenreningsverk, borrar brunnar och installerar pumpar. Din gåva ger rent vatten till 300 personer i en vecka. ​

  1 st
  249 kr
 • Hygienkit för kvinnor

  Kvinnor är bland de mest utsatta i en katastrof, och behoven av sanitetsprodukter är stora. Din gåva räcker bland annat till sanitetsbindor, tvättservetter, toalettpapper, tvål, tandkräm och tandborstar.

  1 st
  293 kr
 • Stöd till ensamma

  Den ofrivilliga ensamheten växer runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

  1 st
  185 kr
 • Rädda liv och ge hopp

  Varje dag, runt om i världen kämpar vi för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Tack vare din gåva kan vi finnas på plats där det behövs som mest, före, under och efter en katastrof. ​

  1 st
  100 kr

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!​

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Gåvobevis till alla hjärtans dag
Gåvobevis med kärlek

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i alla hjärtans dag-present

 • Bästa valet för den som redan har allt
  Har du svårt att hitta en present till en partner eller någon du håller kär? Lägg pengarna på ett välgörande ändamål som gåvobevis istället! Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk present.
 • Gåvobevis, en alla hjärtans dag-present till någon du inte kan träffa
  Kan du inte träffa de du tycker om just nu? Och vill du ge bort en alla hjärtans dag-present som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill.

Fler sätt att stödja