Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Alla hjärtans dags-presenter för välgörenhet

Ge en alla hjärtans dag-present för välgörenhet som räddar liv och ger hopp världen över. Här köper du enkelt gåvobevis som sprider kärlek och omtanke på alla hjärtans dag den 14 februari.
Ge en alla hjärtans dag-present för välgörenhet som räddar liv och ger hopp världen över. Här köper du enkelt gåvobevis som sprider kärlek och omtanke på alla hjärtans dag den 14 februari.

Letar du efter en present till alla hjärtans dag? Här hittar du tips på fina alla hjärtans dags-presenter för välgörenhet! Ge bort ett matpaket till en hel familj, ett katastrofpaket, vinterkläder eller varma filtar. Din gåva värmer och sprider hopp världen över. När du köper gåvor från Röda Korset får du dessutom ett fint gåvobevis att ge bort till någon du tycker om.

Rädda liv varje månad

Världen över kämpar människor varje dag för att klara vardagen. Som månadsgivare kan du vara med och rädda liv i krig och katastrofer varje månad!

Bli månadsgivare

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som alla hjärtans dag-hälsning, perfekt som sista minuten-tips till alla hjärtans dag. Du kan också beställa ett tryckt gåvobevis att ge bort. Beställ senast den 8:e februari för att få ditt gåvobevis i tid.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i alla hjärtans dag-present

Gåvobevis, en alla hjärtans dag-present till någon du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa de du tycker om just nu? Och vill du ge bort en alla hjärtans dag-present som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en present till en partner eller någon du håller kär? Ge bort ett gåvobevis istället! Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp. Det värmer fint och blir minst lika uppskattat som en fysisk present.

Fler sätt att stödja