Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Morsdagspresenter som räddar liv

Ge en morsdagspresent som räddar liv och gör att fler mammor och barn kan få en framtid tillsammans. Här köper du enkelt gåvor till mors dag den 30 maj.
Ge en morsdagspresent som räddar liv och gör att fler mammor och barn kan få en framtid tillsammans. Här köper du enkelt gåvor till mors dag den 30 maj.

Letar du efter en morsdagspresent till mamma? Här finns presenttips till mors dag 2021! Välj en barnmorska, nödmat, matpaket, katastrofpaket eller ett hygienkit till kvinnor. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge till en mamma som du vill fira.

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som morsdagshälsning, perfekt som sista minuten-present till mors dag. Du kan också beställa ett tryckt morsdagskort att ge bort. Beställ senast den 26:e maj för att få ditt gåvobevis i tid.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i mors dags-present

Gåvobevis, en morsdagspresent till en mamma du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa en mamma du vill fira just nu? Och vill du ge bort en morsdagspresent som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en present till mamma? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du mamma vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk present.

Läs också:

Andra sätt att stödja