40225-pkt-df8f5e

Morsdagspaket

Kvinnor och barn är de mest utsatta på flykt. Din gåva räcker bland annat till näringsrik nötkräm, blöjor, tvättservetter, tvål, sanitetsbindor, toalettpapper, tandkräm och tandborstar.

Vi delar ut nötkräm och hygienkit för mammor och barn i kris och katastrofer. Genom att köpa morsdagspaket hjälper du mammor och barn som flytt från kriser och katastrofer världen över.

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!

Dela: Dela på Facebook Dela på LinkedIn Dela på Twitter

1 st
359 kr

Liknande gåvor

 • Stort behov

  Nödmat till barn

  Bristen på mat är akut för många barn i katastrofer. Din gåva räcker till 100 påsar nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.​

  1 st
  339 kr
 • Stort behov

  På flykt-paket

  Vintern är hård för människor på flykt undran krig och katastrofer. Din gåva kan ge en person en varm filt, sovmatta, köksutrustning och hygienartiklar.

  1 st
  180 kr
 • Hygienkit för kvinnor

  Kvinnor är bland de mest utsatta i en katastrof, och behoven av sanitetsprodukter är stora. Din gåva räcker bland annat till sanitetsbindor, tvättservetter, toalettpapper, tvål, tandkräm och tandborstar.

  1 st
  293 kr

Fler sätt att stödja