Malmö Central var första stoppet i Sverige för många som flydde till Sverige hösten 2015. På bilden syns en röd bänk Här kan du möta och så sitter en volontär från Röda Korset där.

Röda Korset i Oskarshamns kommun

Röda Korset Oskarshamn
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.

Välkommen till Oskarshamnsbygdens röda korskrets

Frivilligt engagemang utgör själva grunden för Röda Korsets arbete. Kretsen verkar för att förbättra situationen för de mest utsatta personerna inom kretsens geografiska område med stöd av frivilliga och medlemmar. Samt samlar in pengar och bidrar att hjälpa människor som drabbas av kriser och katastrofer över hela världen.

Vi är en förening/krets som verkar i Oskarshamns kommun. Och det finns två Röda korsgrupper, en i Kristdala och en i Oskarshamn som driver verksamheterna. De olika verksamheterna kan du läsa mer om nedan.

Du är mycket välkommen att bli en av oss. Enklast skickar du ett mail till någon av de angivna mailadresserna till höger i kontakt-rutan. Vill du veta mer om våra verksamheter går det också bra att maila. Ange gärna ditt telefonnummer så blir du uppringd. Välkommen!

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Dina val gav inga resultat. Prova gärna att filtrera på ett annat vis eller ta kontakt med din lokala rödakorskrets.