Första hjälpen-grupper

Våra första hjälpen-grupper erbjuder organiserad krisberedskap och kan bokas vid evenemang som konserter eller idrottstävlingar.

Första hjälpen-grupper

Umeå första hjälpen-grupp

Välkommen till Umeå första hjälpen-grupp

Har du ett arrangemang där du har behov av första hjälpen beredskap? I sådanna fall är kanske första hjälpen-gruppen något för dig. Våra första hjälpare har en gedigen utbildning inom första hjälpen och olycksfall. Detta gör att de kan hjälpa till att ta hand om allt från stukade tummar till direkt livsuppehållande åtgärder i väntan på ambulans.

 

Alla första hjälpare arbetar frivilligt utan ekonomisk ersättning. Intäkterna från våra uppdrag går till material, resor, mat samt utbildning.

 

Vår utbildning är utformad för att vi:

 

  • skall ge första hjälpen vid lättare skador.
  • vid svårare skador skall försöka återställa och upprätthålla livsviktiga kroppsfunktioner i väntan på medicinsk vård.
  • skall utföra en snabb och korrekt larmning för att få skadade så fort som möjligt under rätt vård.

 

Vi arbetar oftast där människor samlas och det kan finnas en risk för olycksfall eller akuta sjukdomar. Exempel på våra uppdrag är: idrottsevenemang av varierande slag, publika evenemang såsom mässor, marknadsdagar och konserter. Vi tar även på oss uppvisningar och demonstrationer av första hjälpen.

 

Om du är intresserad av att boka oss eller intresserad av att få en offert kan du Kontakta oss på:forstahjalpen@umeakretsen.se