En rödakors-flagga Linköping kommun

Röda Korset i Linköpings kommun

Röda Korset i Linköpings kommun

Röda Korset Linköping

Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan.

Läs mer om Röda Korset i Linköping kommun

Välkommen till Röda Korset

Vi finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Samtliga rödakorskretsar i Linköpings kommun har under en lång tid diskuterat att gå samman till en enda krets. Nu har vi beslutat, i enlighet med Riksstämmans beslut, att Kärna, Åkerbo, Flistad-Vreta Kloster-Stjärnorp och Linköpings Södra rödakorskrets går samman till en. Vårt namn blir Linköpingsortens rödakorskrets.

Läs mer om kretsarna i Linköping

Swisha gärna en gåva för att stölja våra lokala verksamheter, Swishnr: 123 5274 576. 

Varmt välkommen till våra second-hand butiker i Skäggetorp centrum och i Berga centrum. Välkommen också som medlem eller som volontär!

Våra verksamheter

Se alla verksamheter

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Second Hand-butiker