Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Skänk pengar till Ukraina så att Svenska Röda Korset till i första mat och medicinsk utrustning Redan har 90 miljoner samlats in men behoven är oändliga.

•	Skänka pengar till Röda Korset i Gävles insamling till Ukraina, SWISHA 123 364 8664, märk insamlingen Ukraina. 

•	Skänk pengar till Svenska Röda Korsets centrala insamling bankgiro 900–8004, märk gåvan med Ukraina eller SWISHA 900 80 79.

•	Röda Korset i Gävle skänker dagskassorna från secondhandbutikerna i Sätra och Norra Kungsgatan 21 till Ukraina genom Svenska Röda Korset.

Röda Korset i Gävle kommun

Röda Korset Gävle
Skänk pengar till Röda Korset insamling för Ukraina SWISHA 900 80 79

Välkommen till Röda Korset i Gävle

I Gävle finns över 100 volontärer som är engagerade i ett tio-tal verksamheter som du kan läsa mera om här på hemsidan. Kanske är du intresserad av att bli en av oss? Se lediga volontärsuppdrag längre ned på sidan.

Som du säkert noterat så är vi två föreningar i Gävle. Men det är bara en organisatorisk fråga som inte har någon som helst betydelse när du väljer en verksamhet eller vill ställa en fråga. Vi ser till att du kommer till rätt kontaktperson!

Bli volontär i Gävle

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga volontäruppdrag i Gävle kommun. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 3 uppdrag av 3