Skänk pengar till Ukraina så att Svenska Röda Korset till i första mat och medicinsk utrustning Redan har 90 miljoner samlats in men behoven är oändliga.

•	Skänka pengar till Röda Korset i Gävles insamling till Ukraina, SWISHA 123 364 8664, märk insamlingen Ukraina. 

•	Skänk pengar till Svenska Röda Korsets centrala insamling bankgiro 900–8004, märk gåvan med Ukraina eller SWISHA 900 80 79.

•	Röda Korset i Gävle skänker dagskassorna från secondhandbutikerna i Sätra och Norra Kungsgatan 21 till Ukraina genom Svenska Röda Korset.

Röda Korset i Gävle kommun

Röda Korset Gävle
Kontakta oss på mail nedan eller ring 070-6769006 om DU har frågor kring Röda Korsets verksamhet i Gävle. ------------------------------- Glöm inte att skänka pengar till Röda Korset insamling för Ukraina SWISHA 900 80 79 behovet är stort!

Välkommen till Röda Korset i Gävle

I Gävle finns över 100 volontärer som är engagerade i ett tiotal verksamheter. Läs om våra verksamheter längre ner på sidan och till vilka verksamheter vi söker volontärer just nu. Som du säkert noterat är vi två föreningar i Gävle. Men det är bara en organisatorisk fråga som inte har någon som helst betydelse när du väljer en verksamhet eller vill ställa en fråga. Vi ser till att du kommer till rätt kontaktperson!

Röda Korsets Mötesplatser i Gävle!

Mötesplats Bomhus

I Bomhus finns en Mötesplats med caféverksamhet för dig som söker social gemenskap och vill ta en kopp kaffe. Våra öppettider är mån-fre kl. 10-14 och vi finns på Klockar Calles gata 4, bredvid pizzerian.

Mötesplats Söder

På söder finns en Mötesplats riktad till föräldrar och barn 0-10 år. Här kan familjer träffa andra familjer för en lekstund och social gemenskap, låna leksaker gratis på Leksaksbiblioteket och ta del av vårt solidariska skåp med bl.a. blöjor och andra hygienartiklar. Våra öppettider är tisdagar, onsdagar och fredagar kl. 12-17 samt lördagar kl. 12-15. Mötesplatsen hittar du på Kålhagsgatan 4, nära lekparken.

Är du intresserad av att hjälpa till som volontär på våra mötesplatser? Kontakta oss på bomhus@redcross.se

Bli volontär i Gävle

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga volontäruppdrag i Gävle kommun. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 3 uppdrag av 3