Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Sommarbutiken i maj 2021

Röda Korset i Kungsbacka kommun

Röda Korset Kungsbacka
På onsdag den 20 oktober har vi en Workshop på Verkstadsgatan 4, se på Facebook. Vår nya butik på Storgatan 14 i Kungsbacka kommer att vara kvar långt in i nästa år. Välkomna till vår lilla butik på Storgatan! Och naturligtvis är du hjärtligt välkommen till den stora butiken på Verkstadsgatan också!
Läs mer om Röda Korset i Kungsbacka kommun

Välkommen till Röda Korset

Röda Korset känner du ju till! Du har sett den typiska symbolen på hundratals TV-bilder vid krig eller katastrofer runt om i världen. Men Röda Korset i Sverige vet du sannolikt mindre om – och troligen ännu mindre om Röda Korset i Kungsbacka? Men vi finns, och DU har möjlighet att vara med.

I Kungsbackabygdens Rödakorskrets har de tidigare åtta kretsar nu blivit grupper som samverkar men behåller sina egna traditionella verksamheter.

Under dessa Coronatider har vår Second Handbutik öppet, men många andra verksamheter är inställda. Kolla med kontaktpersonerna om du vill veta om något är på gång.

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!