Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Sommarbutiken i maj 2021

Röda Korset i Kungsbacka kommun

Röda Korset Kungsbacka
Välkommen till ett nytt verksamhetsår 2022 med Kungsbackabygdens Rödakorskrets. Inom kort skickar vi ut en inbjudan till vår kretsstämma lördagen den 26 februari 2022 kl.13.00 i Odd Fellows lokaler i Kungsbacka. Förutom en kopp kaffe och något lätt att äta får du lyssna på ett intressant föredrag.
Läs mer om Röda Korset i Kungsbacka kommun

Välkommen till Röda Korset

Röda Korset känner du ju till! Du har sett den typiska symbolen på hundratals TV-bilder vid krig eller katastrofer runt om i världen. Men Röda Korset i Sverige vet du sannolikt mindre om – och troligen ännu mindre om Röda Korset i Kungsbacka? Men vi finns, och DU har möjlighet att vara med.

I Kungsbackabygdens Rödakorskrets har de tidigare åtta kretsar nu blivit grupper som samverkar men behåller sina egna traditionella verksamheter.

 

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 1-1 uppdrag av 1