Röda Korset i Luleå kommun

Röda Korset Luleå
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.
Läs mer om Röda Korset i Luleå kommun

Välkommen till Röda Korset

Vi finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Nyhet!

Språkstöd/språkträning:  På kommande onsdagar 30/11, 7/12, 14/12 Kl. 15-16.30 På Röda Korset.

Hjäp oss att hjälpa dom drabbade i Ukraina! Vi på Röda Korset kämpar för att hjälpa människor som drabbas av konflikten i Ukraina. Att rädda liv är av högsta prioritet. Hjälp oss att hindra och lindra mänskligt lidande genom att skänka pengar till vår insamling.                            Swish: 900 80 79  Bankgiro: 900-8004

Vi arbetar med insamlingen på olika sätt. Exempelvis gick dagskassan 11/3 och 19/5 samt vår lokala bössinsamling oavkortat till insamlingskontot för Ukraina.

Du kan bidra til vårt arbete i Ukraina genom att handla samt skänka dina gåvor (ej möbler) till vår Second hand-butik. På så sätt kan vi få in pengar till hjälpinsatser.

Följ oss gärna på Sociala medier. Där publicerer vi aktuell information, lediga uppdrag och insamlingar. Facebook: www.facebook.com/rodakorset.i.lulea  Instagram: @rodakorset.lulea      

Vid frågor: 070-660 55 18 eller ann-helen.eriksson@redcross.se 

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Dina val gav inga resultat. Prova gärna att filtrera på ett annat vis eller ta kontakt med din lokala rödakorskrets.