Entrén tilll second hand-butiken

Röda Korset i Hässleholms kommun

Röda Korset i Hässleholms kommun

Röda Korset Hässleholm

Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan.

Läs mer om Röda Korset i Hässleholm kommun

Hjärtligt välkommen till Hässleholmsbygdens rödakorskrets!

Efter sammanslagningen till en kommunkrets ingår de fem tidigare kretsarna i kommunen, Farstorp, Hästveda, Hässleholm, Sösdala och Vittsjö som rödakors-grupper. Grupperna har olika aktiviteter men samma inriktning: att hjälpa människor - både lokalt, nationellt och internationellt. Läs mer om de olika rödakorsgrupperna under "Om oss" längre ner på sidan!

Kretsen består av cirka 600 medlemmar. Om du inte redan är medlem i kretsen kan du lätt anmäla dig till någon av våra representanter i rutan "Kontakta oss". Om du vill vara med och hjälpa aktivt kanske du skulle vilja vara volontär i någon av våra grupper. Vi är ca 200 frivilliga/volontärer som arbetar helt idéellt för att hjälpa andra.

 

REA PÅ KUPAN I HÄSSLEHOLM

Halva priset (50%)

Start tisdag 9 april

Dam-, herr och barnkläder samt all textil (dukar, gardiner, kuddar, lakan, sybehör, stuvar).

 

Dina pengar gör stor nytta. Under 2023 samlade vi in 
1 147 400 kronor till olika behjärtansvärda ändamål i Sverige och världen!

 

Nyheter

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Second Hand-butiker

Våra verksamheter

Se alla verksamheter