Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Såhär i Coronatider kan det vara trevligt att minnas öppningen av den nya Kupanbutiken 2011. Då var det trångt! Vi hoppas att det snart blir normala omständigheter igen!
Nu är det vår!

Röda Korset i Hässleholms kommun

Röda Korset Hässleholm
Varje dag jobbar våra volontärer för att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.

Välkommen till Röda Korset i Hässleholms kommun!

 

I Hässleholms kommun finns tre rödakorskretsar och två rödakorsgrupper. Kontaktinformation till dessa ser du till höger på sidan. Alla har olika aktiviteter men med samma inriktning: att hjälpa människor - både lokalt,  nationellt och internationellt. 
Antalet rödakorsmedlemmar i kommunen är ca 740.  Vi behöver bli fler! 
Vi är ca  200 frivilliga/volontärer som arbetar helt idéellt för att hjälpa andra.

Vill du veta mer om oss, så klicka på menysymbolen i övre högra hörnet.

Bilden ovan påminner om bättre tider, nämligen invigningen av Kupan i Hässleholm 2011. Vi hoppas att det inte dröjer så länge innan vi kan umgås igen!

 

Kupan vecka 16:

HALVA PRISET PÅ DAM- HERR- OCH BARNKLÄDER

Välkomna!

Tisdag 20 APRIL, kl 14-18

Torsdag 22 APRIL, kl 14-18

Lördag 24 APRIL, kl 11-14

 

Håll koll här eller på vår facebooksida och på anslag på butiksdörren för mer information.

 

Var rädda om varandra! - Håll avstånd! - Tvätta händerna!

 

 

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 1-1 uppdrag av 1