Entrén tilll second hand-butiken

Röda Korset i Hässleholms kommun

Röda Korset i Hässleholms kommun

Röda Korset Hässleholm

Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan.

Läs mer om Röda Korset i Hässleholm kommun

Hjärtligt välkommen till Hässleholmsbygdens rödakorskrets!

Efter sammanslagningen till en kommunkrets ingår de fem tidigare kretsarna i kommunen, Farstorp, Hästveda, Hässleholm, Sösdala och Vittsjö som rödakors-grupper. Grupperna har olika aktiviteter men samma inriktning: att hjälpa människor - både lokalt, nationellt och internationellt. Läs mer om de olika rödakorsgrupperna under "Om oss" längre ner på sidan!

Antalet rödakorsmedlemmar i kommunen är ca 740. Vi behöver bli fler! Om du inte redan är medlem kan du lätt anmäla dig till någon av våra representanter i rutan "Kontakta oss". Om du vill vara med och hjälpa aktivt kanske du skulle vilja vara volontär i någon av våra grupper. Vi är ca 200 frivilliga/volontärer som arbetar helt idéellt för att hjälpa andra.

Nyheter

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Dina val gav inga resultat. Prova gärna att filtrera på ett annat vis eller ta kontakt med din lokala rödakorskrets.

Second Hand-butiker

Våra verksamheter

Se alla verksamheter