Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Påskris har tillverkats, utan fjädrar, i många år av Inga-Lill Jacobsson för Röda Korset i Tibro.

Röda Korset i Tibro kommun

Röda Korset Tibro
Välkomna till årstämma. Onsdag den 2 juni kl 18, utomhus, vid Kupan på Torggatan 9.

Välkommen till Röda Korset

Röda Korset finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i Tibro kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

I Tibro har vi startat simskola, språkcafé, ambulans, gått tomtefackeltåg på skyltsöndagen, sålt påskris och drivit second hand butik, mötesplatsen Kupan, mm. Tack alla ni som i mer än 90 år engagerat er och stöttat Röda Korset! Ni har gjort stor skillnad för många!

Just nu behövs det nya medlemmar som vill och kan engagerar sig för att verksamheten i Tibro-kretsen ska kunna finnas kvar. Hör av dig till oss du som vill hjälpa till.

Pga Pandemin har Tibro Röda Koret inte hållit någon årsstämma. Nuvarande styrelse sitter kvar tillsvidare.

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 1-4 uppdrag av 4