Barnmorskesärk och stetoskop

Morsdagspresenter för välgörenhet

Morsdagspresenter för välgörenhet

Ge en morsdagspresent för välgörenhet som räddar liv och gör att fler mammor och barn kan få en framtid tillsammans. Våra gåvobevis går dessutom att skicka som morsdagspresent. Låt mamma rädda liv med oss!

Letar du efter en morsdagspresent till mamma? Här finns presenttips till mors dag!  Ge bort en morsdagspresent för välgörenhet som räddar liv. Välj bland nödmat, matpaket eller ett hygienkit till kvinnor. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge bort eller skicka till en mamma som du vill fira.

 • Stort behov

  Morsdagspaket

  Kvinnor och barn är de mest utsatta på flykt. Din gåva räcker bland annat till näringsrik nötkräm, blöjor, tvättservetter, tvål, sanitetsbindor, toalettpapper, tandkräm och tandborstar.

  1 st
  359 kr
 • Stort behov

  Matpaket familj

  Bristen på mat är akut för familjer i krig och katastrofer världen över. Din gåva räcker till mat för en familj i en månad.

  1 st
  395 kr
 • Stort behov

  På flykt-paket

  Vintern är hård för människor på flykt undran krig och katastrofer. Din gåva kan ge en person en varm filt, sovmatta, köksutrustning och hygienartiklar.

  1 st
  180 kr

 

Stötta en mamma varje månad

Världen över kämpar mammor och barn varje dag för att klara vardagen. Som månadsgivare hjälper du mammor och barn i krig och katastrofer varje månad!

 • Stort behov

  Nödmat till barn

  Bristen på mat är akut för många barn i katastrofer. Din gåva räcker till 100 påsar nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.​

  1 st
  339 kr
 • Stort behov

  Katastrofpaket familj

  Just nu kämpar familjer för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en familj filtar samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  752 kr
 • Hygienkit för kvinnor

  Kvinnor är bland de mest utsatta i en katastrof, och behoven av sanitetsprodukter är stora. Din gåva räcker bland annat till sanitetsbindor, tvättservetter, toalettpapper, tvål, tandkräm och tandborstar.

  1 st
  293 kr
 • Stort behov

  Katastrofpaket en person

  Just nu kämpar människor för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en person en filt samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  153 kr
 • Rent vatten

  Rent vatten behövs för att överleva. Vi delar ut vattenreningstabletter, bygger vattenreningsverk, borrar brunnar och installerar pumpar. Din gåva ger rent vatten till 300 personer i en vecka. ​

  1 st
  249 kr
 • Hjälppaket Sverige

  Utsattheten ökar i Sverige. Tack vare din gåva kan vi erbjuda människor mat, kläder, stöd och trygga platser runt om i landet.

  1 st
  250 kr
 • Stöd till ensamma

  Den ofrivilliga ensamheten växer runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

  1 st
  185 kr
 • Rädda liv och ge hopp

  Varje dag, runt om i världen kämpar vi för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Tack vare din gåva kan vi finnas på plats där det behövs som mest, före, under och efter en katastrof. ​

  1 st
  100 kr

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!​

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Gåvobevis till mamma
Gåvobevis till mamma

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i morsdagspresent

 • Behöver du skicka en morsdagspresent
  Vill du ge bort en morsdagspresent som går att skicka digitalt eller via post? Köp ett gåvobevis till mors dag! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att skicka eller köp till ett tryckt exemplar om du vill, kuvert tillkommer!
 • Bästa valet för den som redan har allt
  Har du svårt att hitta en present till mamma? Lägg pengarna på ett välgörande ändamål som gåvobevis istället! Då låter du mamma vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk present.

Fler sätt att stödja