Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Gåvoshop – Företagspresenter som räddar liv

Ge presenter som räddar liv och ger hopp. Ni får ett gåvobevis till ert företag eller för att ge bort till en medarbetare eller kund.
Ge presenter som räddar liv och ger hopp. Ni får ett gåvobevis till ert företag eller för att ge bort till en medarbetare eller kund.

Letar ni efter företagsgåvor? I vår gåvoshop för företag finns paket som gör skillnad. Välj bland gåvor som matpaket, rent vatten och sjukvård. Ni får fina gåvobevis att ge bort, tryckt eller digitalt. En uppskattad present till kollegor och kunder eller när ni vill fira en framgång eller högtid tillsammans på företaget.

40205-pkt-96b465

Vinterkläder för barn

Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen och barnen blir snabbt kalla och nedkylda. En företagsgåva på 2 100 kr räcker till vinterställ, varma strumpor och stövlar till fem barn.

40206-pkt-be4ba5

Vinterfiltar

Det är svårt att hålla sig varm i ett flyktingläger. De människor som flyr krig och konflikter bor ofta i tält, skjul eller ofärdiga hus där kylan kan tränga in. En företagsgåva på 670 kr räcker till 10 st filtar.

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.