Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Gåvoshop – Företagspresenter som räddar liv

Ge presenter som räddar liv och ger hopp. Ni får ett gåvobevis till ert företag eller för att ge bort till en medarbetare eller kund.
Ge presenter som räddar liv och ger hopp. Ni får ett gåvobevis till ert företag eller för att ge bort till en medarbetare eller kund.

Letar ni efter företagsgåvor? I vår gåvoshop för företag finns paket som gör skillnad. Välj bland gåvor som matpaket, rent vatten och sjukvård. Ni får fina gåvobevis att ge bort, tryckt eller digitalt. En uppskattad present till kollegor och kunder eller när ni vill fira en framgång eller högtid tillsammans på företaget.

40219-pkt-91d987
Stort behov

Hygienkit för familj

På platser där rent vatten och hygienartiklar inte finns tillgängliga kan tvål och handsprit rädda liv. En företagsgåva på 2 060 kr räcker till hygienprodukter i form av tvål och handdesinfektion till 10 familjer.

40220-pkt-347949
Stort behov

Vaccinationssköterska

Varje dag dör barn av sjukdomar som hade kunnat förhindras. Vi kämpar för att fler ska överleva, till exempel genom att vaccinera mot mässling och polio. En företagsgåva på 4 200 kr räcker till att vaccinera 1 800 barn.

40205-pkt-96b465

Vinterkläder för barn

Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen och barnen blir snabbt kalla och nedkylda. En företagsgåva på 2 100 kr räcker till vinterställ, varma strumpor och stövlar till fem barn.

40206-pkt-be4ba5

Vinterfiltar

Det är svårt att hålla sig varm i ett flyktingläger. De människor som flyr krig och konflikter bor ofta i tält, skjul eller ofärdiga hus där kylan kan tränga in. En företagsgåva på 670 kr räcker till 10 st filtar.

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Hittar du inte det du söker?

Klicka på länken nedan för att fylla i vårt kontaktformulär med din fråga, så hjälper vi dig.

Kontakta oss