Engagerad volontär sökes till Second Hand-loppisverksamhet på Jan-Ersgården mellan Roslagskulla och Åkersberga

Engagerad volontär sökes till Second Hand-loppisverksamhet på Jan-Ersgården mellan Roslagskulla och Åkersberga

Plats: Österåker

Vi söker nu dig som är intresserad av att engagera dig ideellt i vår loppsverksamhet på Jan-Ers-gården, Lördagar och söndagar i juli och augusti.

Det handlar om enstaka tillfällen 3 timmar/ggr. Det räcker om man bara vill prova 1 ggr. Man är där tillsammans med en person som jobbar där som ordinarie. Det krävs egentligen ingen erfarenhet bara ett glatt humör!

Loppisen ligger vid Boda,20 min norr om Åkersberga utefter väg 276 och det är möjligt att ta sig dit med flera busslinjer. 

Uppdragsbeskrivning 

Du förväntas att:  

  • Följa och uppdatera sortimentet 
  • Möta kunder, hjälpa till och ge service.

Omfattning 

Du åtar dig att: 

  • Du schemaläggs ungefär 3 timmar per gång men hur ofta avgör du själv. Du schemaläggs tillsammans med en eller flera frivilliga tillsammans med en ordinarie.

Är det här du?  

Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de obligatoriska utbildningarna/ introduktioner som krävs för uppdraget.  

Inom Svenska Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra vårt uppdrag. 

För att kunna utföra uppdraget behöver du: 

  • inga förkunskaper krävs, men vi ser gärna att du är intresserad av second hand-verksamhet och tycker om att möta människor och ge service. 

Därutöver ser vi gärna att du:

  • är lyhörd och flexibel. 
  • har ett trevligt bemötande.  

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer.  

Vi har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet  

 Vill du veta mer? Kontakta Veronica Larsson sekreterare i Röda Korset Roslagskulla Österåker 070 4527168

Kontaktperson

Veronica Larsson, Sekreterare
070 4527168


Ansök