Sommarjobba i vår second hand-butik i Tumba!

Sommarjobba i vår second hand-butik i Tumba!

Plats: Botkyrka

Sommarjobb med möjlighet till helgjobb var tredje helg

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer. 
 
Vi söker nu en engagerad och positiv person som vill arbeta i sommar i vårt second hand-butik tillsammans med våra volontärer. Om det fungerar bra har du möjlighet att fortsätta arbeta var tredje helg. Tjänsten är på 75% från 15 juni till 10 augusti (datumen går att diskutera). 
 
Röda Korsets secondhandbutik i Tumba har nu varit i gång i 1 ½ år och har försäljning av kläder, leksaker,  köksprylar och viss heminredning. Överskottet av vår försäljning går till katastrofhjälp och genom att arbeta i butiken bidrar du till att vi kan stötta i krig och katastrof. Vår butik är också en mötesplats med möjlighet att sitta ner, samtala och ta en kopp kaffe. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med våra trevliga volontärer och andra personer som engagerar sig. 
 
Arbetet innebär försäljning i butik, sortering och prismärkning av gåvor, göra snyggt i butiken, enklare städning samt öppning och stängning av butiken, 
 
Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet och är 
- ansvarsfull 
- serviceminded och har lätt för att möta människor 
- flexibel 
 
Det är bra om du 
- kan hugga i där det behövs 
- har sinne för ordning och reda 
- kan arbeta oregelbundna tider inklusive helger 
 
Det är meriterande om du har butiks/café/kassavana. Avtalsenlig lön. 
 
Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de utbildningar/introduktioner som krävs för uppdraget. Inom Svenska Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra vårt uppdrag. 
 
Röda Korset har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet 

Kontaktperson

Lisa Åkeflo, Rekryteringsansvarig

rekrytering.botkyrkakretsen@redcross.se


Ansök