Nödläge i Libyen och Marocko

Ge en gåva till vårt katastrofarbete världen över >

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Gå en kurs

Du får livsviktig kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor. Välkommen att gå en kurs!
Du får livsviktig kunskap om flyktingar, människor i kris, första hjälpen, folkrätt och globala frågor. Välkommen att gå en kurs!
En person tar stöd av en annan inför att ge krisstöd.
Webbkurs: Våga möta

Den här kursen lär dig att ge krisstöd och möta människor som reagerar på olika vis vid en kris.

Webbkurs: Våga möta
Gå en webbkurs
Webbkurser via Learnster (öppnas i nytt fönster)

Registrera dig gratis på plattformen Learnster och gå en utbildning! Här finns bra alternativ för frivilliga, anställda och allmänheten.

Gå en webbkurs

Manual för att starta en webbkurs

När du kommer till inloggningssidan för webbkurser fyller du i dina uppgifter för att registrerar dig. Om du får problem, ta en titt i manualen.

Röda Korsets Högskola i Stockholm utbildar sjuksköterskor och bedriver forskning. Sedan starten 1867 har vi utbildat sjuksköterskor med kompetens och beredskap för globalt arbete samt bidragit till sjukvårdens utveckling i Sverige.
Röda Korsets Högskola

På Röda Korsets Högskola kan du studera till sjuksköterska, vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska och läsa fristående kurser.

Till kurser på Röda Korsets Högskola
Duraid Mohammed på Röda Korsets Folkhögskola. Folkhögskolans visionen är att skapa en internationell mötesplats för humanitära värderingar.
Röda Korsets Folkhögskola

På Röda Korsets Folkhögskola hittar du utbildningar med tonvikt på demokrati, mänskliga rättigheter, mångfald och konflikthantering.

Till Röda Korsets Folkhögskola