På rodakorset.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor och frivillig riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Figuranter och Krisstödjare sökes till Totalförsvarsövning 2020

Plats: Lund

Välkommen!

Du har kommit till formuläret för intresseanmälan inför totalförsvarsövningarna i Revinge och i Karlshamn i maj 2020. De första totalförsvarsövningarna på över 30 år!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret om du önskar information om totalförsvarsövningen i stort, eller om vad det innebär att vara figurant eller Krisstödjare under övningarna i Revinge respektive Karlshamn.

Med den fördjupade informationen som du då får, följer den länk som tar dig till det slutliga anmälningsformuläret. Det formuläret fyller du endast i om du känner att du vill, kan och har möjlighet att delta under de förutsättningar som gäller.

Har du frågor och funderingar, kontakta Infoservice på info@redcross.se så hjälper de dig med svar. Mer information finns även att läsa på följande sida på Rednet

Tack för ditt intresse och engagemang!

Kontaktperson

Infoservice Information om totalförvarsövning 2020

0771-19 95 00
info@redcross.se


Ansök