Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Vill du bidra till en bättre värld och gillar second hand

Plats: Ronneby

Vi söker dig 
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som volontär i vår secondhandbutik. Du är lyhörd, flexibel och har ett trevligt bemötande när du möter kunderna och i arbetsgruppen. 

Vad är uppdraget
Arbetet innebär att du ideellt kommer att bidra till ett hållbart samhälle både genom att möjliggöra återanvändning men också genom resursmoblisering. Överskottet från intäkerna går till Röda korsets hjälpverksamhet lokalt, nationellt och internationellt
Ni är ett gäng som schemaläggs ett par timmar per gång. Hur ofta avgör du själv.
Arbetet innebär att sortera och uppdatera sortimentet efter de estetiska riktlinjerna, att möta kunderna både i kassan och ute i butiken och att ge god service samt vara dina arbetskamrater behjälpliga.
Dessutom söker vi chaufförer och bärhjälp för att transportera varor till bl a återvinning och avfallsdepå.

Röda Korset
Inom Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra våra ideella uppdrag. 

Du får introduktion, utbildning och det stöd som behövs för uppdraget samt vara en del i en världsvid humanitär organisation.

Vi har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet  

 

Kontaktperson

Per Sjösäter

0766-20 80 01
ronneby@recross.se


Ansök