Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

KlaraSol barnpassning

Plats: Karlstad

Vill du vara frivillig i Röda Korset och tycker om att arbeta med barn, ansök då till barnpassare på KlaraSol! 
 
KlaraSol är en verksamhet som finns på Våxnäs och Kronoparken som riktar sig till kvinnor med invandrarbakgrund. En viktig förutsättning för att målgruppen ska kunna delta på våra träffar är att de kan ta med sig sina barn. Därför söker KlaraSol Kronoparken två personer som kan hjälpa oss att ta hand om de barn som medföljer på träffarna och håller dem aktiverade under tiden då de vuxna deltar i föreläsningar eller andra aktiviteter.
 
Syftet med KlaraSol gruppen är att ge kvinnor en möjlighet till social aktivering på sin fritid en gång i veckan. Detta för att motverka isolering och i förlängningen psykisk ohälsa. Vid träffarna anordnas föreläsningar och informativa punkter som varvas med musik, dans, fika och skratt.
 
Gruppen träffas på tisdagar mellan kl. 18.00-20.15 på Kronoparkskyrkan.
 
På Kronoparkskyrkan finns tillgång till lekrum, dockrum samt målarrum. Antal barn på träffarna brukar variera mellan 5-15 per gång.

Kontaktperson

Rekrytering Karlstad


rekrytering.karlstad@redcross.se


Ansök