Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Nu börjar flytten av Botkyrka Röda Kors secondhandbutik

Plats: Botkyrka

Botkyrka Röda Kors kommer under augusti/september att flytta sin seconhandbutik i Tumba till en ny adress.

Vi behöver då många frivilliga så nu har du möjlighet att testa vad det innebär att vara frivillig och arbeta i en arbetsgemenskap med andra frivilliga. Arbetet kommer att vara aktivt, ibland rörigt men också roligt tillsammans med många andra.

 

Arbetet består av att

  • Packa varor i lådor och att packa upp. Flytten ombesörjs av en flyttfirma
  • Skruva upp hyllor
  • Allmänt vara behjälplig vid möblering av lokalen
  • Ställa fram/hänga ut varor i butiken

Omfattning 

Kunna arbeta minst 2-3 dagar utspritt eller i följd under 4-6 timmar

Är det här du? 
Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de obligatoriska utbildningarna/ introduktioner som krävs för uppdraget.  

Inom Svenska Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra vårt uppdrag. 

Besvara frågorna och skicka in din ansökan så kontaktar vi dig omgående. 

Kontaktperson

Anne-Marie Rudolf
Rekryterare

annemarie.rudolf@gmail.com


Ansök