Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Second handbutiken i Boo

Plats: Nacka

Vill du bidra till en bättre värld och gillar du second hand? Har du dessutom några timmar över ibland, då får du mer än gärna ansöka om att bli volontär i vår Röda Kors-butik på Kommunalvägen 1, Boosalen i Saltsjö-Boo! 
    
Vi söker dig som tycker det är kul med människor och kundkontakt - och även sälj, hela vårt överskott går till Röda Korsets hjälpverksamhet. Förutom att ta hand om våra kunder får du vara delaktig i alla andra butikssysslor så som att vara kreativ och hjälpa till med skyltning, ta emot och ta hand om gåvor etc. 

Du låser inte upp dig på bestämda pass då det finns utrymme för flexibilitet vecka för vecka. 

Öppettider; kl 11-15 på tisdagar och torsdagar samt sista lördagen i månaden. 

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer.  

Vi har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet 

Kontaktperson

Rolf Thomander
Rekryterare
0707564536
rekrytering.nacka@redcross.se


Ansök