Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Styrelseledamot i RKUF Borlänge

Plats: Borlänge

Frivilliguppdrag Röda Korsets Ungdomsförbund Borlänge

Röda Korsets Ungdomsförbund Borlänge söker just nu fler engagerade unga för styrelseuppdrag, som vill göra skillnad för barn och unga!

Som förtroendevald i en av Röda Korsets Ungdomsförbunds lokalföreningar är du en del av en bred ungdomsrörelse som ständigt arbetar för ett mer humant samhälle för barn och unga. Genom ditt uppdrag i styrelsen har du stor möjlighet att påverka och utveckla föreningen och organisationen, samtidigt som du utvecklas personligen. Styrelsen arbetar tillsammans med verksamhetsledare och engagerade frivilliga för att driva föreningen framåt.

Tidigare engagemang i idéburna organisationer eller erfarenhet av styrelsearbete är meriterande, men absolut inget krav. Vi lär oss tillsammans! Röda Korsets Ungdomsförbund erbjuder även styrelseutbildning för uppdraget och löpande stöd.

Ta chansen att göra skillnad. Hör av dig till oss och skicka in din intresseanmälan idag!

 

Undrar du något kring uppdraget?

Hör av dig till rkuf@redcross.se så svarar vi på alla frågor.

 

Specifika önskemål eller information:

Inga förkunskaper krävs, med nyfikenhet och engagemang i frågorna kommer du långt. Det enda kravet är att du är under 31 år. Du är varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om uppdraget, och dina idéer.

I Borlänge finns också en Rödakorskrets, som Ungdomsförbundet samverkar med.

 

Minimiåtagande:

Du förväntas delta på utbildningar och styrelsemöten, i övrigt sätter du själv ramarna för ditt engagemang tillsammans med styrelsen.

 

När och var genomförs uppdraget:

I Borlänge kommun

 

Varför engagera sig?

· Du är med och gör skillnad för barn och unga i Borlänge
· Du träffar andra likasinnade unga personer i Borlänge-området
· Du blir en del av en världomspännande rörelse som jobbar för humanitet och allas lika värde
· Du är med och påverkar för barns rättigheter
· Du får lära dig mer om föreningsliv, styrelsearbete och utvecklas personligen otroligt mycket!

Kontaktperson

Röda Korsets Ungdomsförbund Styrelsen Borlänge


rkuf.borlange@redcross.se


Ansök