Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Vill du bidra till en bättre värld och gillar du second hand?

Plats: Nacka

Vill du bidra till en bättre värld och gillar du second hand? Har du dessutom några timmar över ibland, då får du mer än gärna ansöka om att bli volontär i våra fina Röda Kors-butiker! 
    
Vi söker dig som tycker det är kul med människor och kundkontakt - och även sälj, hela vårt överskott går till Röda Korsets hjälpverksamhet. Förutom att ta hand om våra kunder får du vara delaktig i alla andra butikssysslor så som att vara kreativ och hjälpa till med skyltning, ta emot och ta hand om gåvor etc. 

Vi behöver främst hjälp lunchpass, kvällspass samt helger - ca 2-4 timmar per pass. Du låser inte upp dig på bestämda pass då det finns utrymme för flexibilitet vecka för vecka. Kan du tänka dig att ta lite extra ansvar genom att tex öppna/stänga så ange gärna det i din ansökan.   

Våra två butiker har följande öppettider

Nacka Forum              Finntorp       

Mån-Fre 11-19           Tis-Ons 11-15 
Lördag   10-18           Torsdag 13-18
Söndag  11-17           Lördag  11-15

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer.  

Vi har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet 

Kontaktperson

Alice Cotgreave
Butikschef
0724480474
alice.cotgreave@hotmail.com


Ansök