Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Vill du planera och hålla i event i Karlstad? Har du idéer som du vill utveckla? Se hit!

Plats: Karlstad

Detta är ett frivilliguppdrag inom Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad.

Vill du anordna roliga träffar för våra medlemmar, planera en lärorik föreläsning för allmänheten, representera oss på mässor eller kanske värva medlemmar på Karlstads universitet? Möjligheterna är många! Vi välkomnar dina idéer för hur vi ska nå ut med vårt arbete och budskap.

Om oss

Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad kämpar för barn och ungas rättigheter och jobbar för att skapa trygga mötesplatser. Vi arbetar efter Röda Korsets grundprinciper: Humanitet, opartiskhet, neutralitet, självständighet, frivillighet, enhet och universalitet, men arbetet bottnar också i barnkonventionen. Vi är en del av världens största humanitära nätverk.

Vem är du?

Kanske har du planerat och genomfört event tidigare, eller så är det en chans att prova något nytt. Med engagemang och nyfikenhet kommer du långt! Självklart får du närmare utbildning i vad vi står för och jobbar med. Detta är ett uppdrag för dig som vill låta kreativiteten flöda.

När och var

Vi söker flera personer för uppdraget, som kommer att ske på plats i Karlstad men även i digital form, beroende på vilken typ av event. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka vad för event som anordnas, hur de utformas och när de kommer att ske.

Omfattning

Detta uppdrag är för dig som vill engagera dig ideellt då och då, du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ner.

Kontaktperson

Styrelsen Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad


rkuf.karlstad@redcross.se


Ansök