Telefon.

Inspelade webbinarier

Inspelade webbinarier

Se tidigare webbinarier i efterhand. Dela gärna vidare med dina vänner!

Se tidigare webbinarier

Våra sändningar spelas in och kan ses i efterhand i ca fyra månader. Datum och anmälan för kommande webbinarier hittar du här.

16/5 Fokus stroke

I en nödsituation kan en minut vara skillnaden mellan liv och död. Maj är Stroke Awareness Month och vi ägnar en kväll med fullt fokus på just stroke. Vi går igenom hur du som hjälpare med ett par enkla första hjälpen-åtgärder kan göra en avgörande skillnad för den drabbade. 

Webbföreläsningen genomfördes tillsammans med Elin Andersson, strokeöverlevare med över 34 000 följare på Instagram (@elinstrokefighter). Elin berättar om livet före, under och efter stroken.

Länktips

16/5 Fokus stroke – inspelning

14/2: Vad händer när vi larmar?

I en nödsituation kan en minut vara skillnaden mellan liv och död. Detta är ett webbinarium där vi berättar om det stöd vi som hjälpare får - vi är inte ensamma! Webbinariet genomförs tillsammans med SOS Alarm och SMS Livräddare. Vi går också igenom hur du agerar på en olycksplats samt grunderna i hjärt-lungräddning.

Länktips

14/2 Vad händer när vi larmar? - inspelning

Första hjälpen-appen i din mobil

Du får grunderna till första hjälpen, med tips och råd direkt i mobilen. Appen är gratis, enkel att använda och kan rädda liv.

Deltagare genomför onlinekurs vid dator.

Webbinarier: Första hjälpen

Korta föreläsningar om det viktigaste