Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Röda Korset i Växjö, Växjö Pride

Röda Korset i Växjö kommun

Röda Korset Växjö
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Våra sociala aktiviteter för äldre ska vara hälso- och trygghetsbefrämjande, där erbjuder vi bland annat besöksvänner, medföljning, promenadgrupper, stödsamtal. Våra aktiviteter inom samhällsintegration ska hjälpa personer att lättare komma in det svenska samhället. Växjö rödakorskrets bankgiro: 5843-5173

Välkommen till Röda Korset i Växjö kommun

Röda Korset i Växjö kommun har en lång tradition av volontärarbete och det är i mötet med människor som vi gör skillnad. Röda Korsets styrka är den lokala närvaron och förmågan att snabbt agera i kris, samt arbeta förebyggande och förberedande. Röda Korset finns i flera av samhällena runt om i kommunen. Vi har tre Second Hand butiker, två i Växjö och en i Lammhult. Och visste du att det var i Växjö som Röda Korsets första Second Hand butik startades? 

Vårt uppdrag är att lindra och förhindra mänskligt lidande vem det än drabbar och vart den än uppstår. 

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 1-4 uppdrag av 4