Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Stina och Margit

Röda Korset i Filipstads kommun

Röda Korset Filipstad
Maj - det är mammornas månad. Oavsett var du kommer ifrån eller vilket språk du talar, så är moderskärlek ett universellt språk och uttryck som vi alla kan förstå. Vi skulle gärna fira mammor året om, men maj - det är mammornas månad. Mors dag är en dag att hylla alla fantastiska mödrar runt om i världen. För det omöjliga de gör möjligt och det oövervinnliga de ständigt övervinner. Vi på Röda Korset arbetar dagligen över hela världen för att rädda och stötta mammor. Från hälsokliniker med barnmorskor i Somalia till psykosocialt stöd i Syrien och en mängd verksamheter här i Sverige. Under maj månad skänker vi en dagskassa i Kupan till vårt arbete för mammor världen över. Så kom och handla för alla mammor! Vi REAR allt utom kläder och skor under maj månad.
Läs mer om Röda Korset i Filipstad kommun

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!