Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Röda Korset i Västerås kommun

Röda Korset Västerås
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Det här är vår värld. Röda Korset Västerås bygger upp verksamheten och vi behöver stöd av dig som vill bidra med din tid och kompetens. Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig! Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de obligatoriska utbildningarna/ introduktioner som krävs för uppdraget.
Läs mer om Röda Korset i Västerås kommun

Välkommen till Röda Korset Västerås!

Röda Korset i Ukraina - se Nyheter  för information. 
Om du vill ge en gåva via Bankgiro använder du dig av Bankgironumret: 900-8004
Du kan också swisha en gåva till 900 80 79

Vi finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Om du vill nå butiken Second Hand per telefon: 072-567 9002

Verksamheter och information - Klicka nedan för snabb åtkomst:

Om oss/Kansliet
Styrelsens arbete
Introduktionsgruppen
Anhörigstöd
Förstahjälpengruppen
Insamling
Kris- och beredskapsgruppen
Läxhjälp
Mötesplats Kupan
Rödakorsvärdar
Second hand
Språkstöd och språkcafé
Stöd oss
Utbildning