Röda-korset-second-hand-pop-up-butik-ikea-barkarby

Röda Korset Second Hand + IKEA Barkarby

Röda Korset Second Hand + IKEA Barkarby

Nu öppnar Röda Korset Second Hand upp en tillfällig pop-up butik i samarbete med IKEA Barkarby.

Dela: Dela på Facebook Dela på LinkedIn Dela på Twitter

Butiken har öppet under en helg i december och man har nu möjlighet att fynda second hand i deras lokaler. På plats finns ett utvalt second hand-sortiment av främst dam- och barnkläder och butiken fylls på kontinuerligt under helgen.  

- Röda Korset Second hand har idag 260 butiker runt om i hela landet. En pop up på IKEA Barkarby är spännande då det är en helt ny arena för oss där vi ser fram emot att möta nya målgrupper och få fler att välja hållbart och second hand säger Maria Gimner, verksamhetsutvecklare Second Hand. 

Tre- kvinnor- från- röda-korset-och-ikea-står-pop-up-butiken
Sara Isbäck, Maria Gimner och Hannah Myrenfeldt i pop-up butiken.

- Det känns fantastiskt att tillsammans med Röda Korset få utöka vårt befintliga Second hand erbjudande och uppmuntra fler människor att handla hållbart.

På IKEA vill vi alltid vara till för de många människorna, detta genom både vårt egna second hand sortiment men även att vi sänker priserna på mängder av våra produkter.

Vi på IKEA Barkarby vill alltid prova nya initiativ och genom det locka ännu fler besökare till IKEA Barkarby och upptäcka våra hållbara och prisvärda produkter säger Hannah Myrenfeldt, Commercial activity leader och Sara Isbäck, Deputy market manager på IKEA Barkarby. 

Överskottet från intäkterna i våra second hand-butiker går till hjälpverksamhet. Lokalt, nationellt och internationellt. 

Öppettider: 8-10 december 

Fredag 10:00-18:00 

Lördag 10:00-16:00 

Söndag: 10:00-16:00 

Vart: IKEA Barkarby  

Folkungavägen 50, 177 35 Järfälla.