Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Köp julgåvor till anställda och kunder

Låt ditt företag vara med och rädda liv i jul. Här kan du snabbt och enkelt köpa en julgåva till anställda och kunder. Dessutom kan vi skicka fina gåvobevis att ge bort!
Låt ditt företag vara med och rädda liv i jul. Här kan du snabbt och enkelt köpa en julgåva till anställda och kunder. Dessutom kan vi skicka fina gåvobevis att ge bort!

Letar du efter julgåvor till anställda och kunder? Ge bort ett katastrofpaket, mat till en hel familj eller kanske rent vatten. När du köper Röda Korsets julgåvor till personal får du fina gåvobevis att ge bort. Viktigare än så – ditt företag bidrar till att förändra människors tillvaro. Köp en julgåva som räddar liv!

40219-pkt-91d987
Stort behov

Hygienkit för familj

På platser där rent vatten och hygienartiklar inte finns tillgängliga kan tvål och handsprit rädda liv. En företagsgåva på 2 060 kr räcker till hygienprodukter i form av tvål och handdesinfektion till 10 familjer.

40220-pkt-347949
Stort behov

Vaccinationssköterska

Varje dag dör barn av sjukdomar som hade kunnat förhindras. Vi kämpar för att fler ska överleva, till exempel genom att vaccinera mot mässling och polio. En företagsgåva på 4 200 kr räcker till att vaccinera 1 800 barn.

40206-pkt-be4ba5

Vinterfiltar

Det är svårt att hålla sig varm i ett flyktingläger. De människor som flyr krig och konflikter bor ofta i tält, skjul eller ofärdiga hus där kylan kan tränga in. En företagsgåva på 670 kr räcker till 10 st filtar.

40205-pkt-96b465

Vinterkläder för barn

Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen och barnen blir snabbt kalla och nedkylda. En företagsgåva på 2 100 kr räcker till vinterställ, varma strumpor och stövlar till fem barn.

Gåvobevis med egen hälsning från företaget

När du köper julgåvor får du gåvobevis att ge bort till kollegor och kunder. Gåvobevisen har plats för en egen hälsning och går bra att skriva ut eller skicka digitalt. Du kan även beställa ett tryckt kort att ge bort (kostnad för kuvert tillkommer). Den 20 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att ni ska få era gåvobevis innan jul.

Skäl att köpa våra julgåvor till personal, kollegor och kunder

  • Klimatsmarta gåvor räddar liv
    Brukar ni ge fysiska julklappar på din arbetsplats? Tänk på att våra klimatsmarta presenter kan vara minst lika uppskattade. Forskning visar att vi mår bra av att hjälpa andra. Och det är precis vad ni gör när ni ger bort gåvor till Röda Korsets ändamål. Tack vare ert bolag, era anställda och era kollegor kan människor som drabbats av exempelvis klimatrelaterade katastrofer få livsviktig hjälp.

  • Det är enkelt och går snabbt
    Är det mycket att göra innan julafton? När ni köper företagets julgåvor hos oss sparar ni tid. Välj bara de gåvor ni vill ha och gå vidare till kassan – betala direkt eller välj att få en digital avi. Ni får dessutom fina gåvobevis att ge bort.

    Julgåvor till anställda kan vara avdragsgilla eller skattefria under vissa förutsättningar. Läs mer om vad som gäller hos Skatteverket.