Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Köp julgåvor till era anställda och kunder här

Låt ert företag vara med och rädda liv i jul. Vi har gjort det ännu enklare för ert företag att köpa julgåvor till anställda och kunder. När ni köper julgåvor från Röda Korset får ni dessutom fina gåvobevis att ge bort.
Låt ert företag vara med och rädda liv i jul. Vi har gjort det ännu enklare för ert företag att köpa julgåvor till anställda och kunder. När ni köper julgåvor från Röda Korset får ni dessutom fina gåvobevis att ge bort.

Letar ni efter julgåvor till era anställda och kunder? Ge bort ett katastrofpaket, mat till en hel familj eller kanske rent vatten i julklapp. När ni köper julgåvor till era anställda och kunder får ni fina gåvobevis att ge bort, dessutom bidrar ni till att förändra människors liv. Ge bort en julgåva som räddar liv!

Gåvobevis

När ni köper julgåvor får ni fina gåvobevis att ge bort till kollegor och kunder. Gåvobevisen har plats för en egen hälsning, att ge bort digitalt eller skriva ut. Ni kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Den 20 december är sista dag för beställning om ni vill vara säker på att hinna få gåvobevisen före jul.

Två goda skäl till att köpa julgåvor till anställda och kunder

Det är enkelt och går snabbt

Är det mycket att göra innan jul? När ni köper företagets julgåvor hos oss så sparar ni tid. Välj bara de gåvor ni vill ha och gå vidare till kassan - betala direkt eller välja att få en digital avi. Ni får dessutom fina gåvobevis att ge bort.

Julgåvor till anställda kan vara avdragsgilla eller skattefria under vissa förutsättningar, läs mer om vad som gäller hos Skatteverket.

Klimatsmarta gåvor som räddar liv

Brukar ni ge fysiska julklappar till anställda och kollegor? Tänk på att våra klimatsmarta presenter kan vara minst lika uppskattade. Forskning visar att människor mår bra av att hjälpa andra. Och det är precis vad ni gör när ni väljer att ge en gåva till Röda Korset. Tack vare ert företag, era anställda och era kollegor kan människor som drabbats av exempelvis klimatrelaterade katastrofer få livsviktig hjälp.

Julklappar till familj och vänner