Händer i en cirkel

Engagera era medarbetare för ett hållbart samhälle

Engagera era medarbetare för ett hållbart samhälle

Genom att delta i vårt företagsvolontärprogram I Våra Händer kan ni göra skillnad i både vardag och i kris.

Läxhjälp som volontärarbete i Bredäng

Bli volontär

Se alla lediga volontäruppdrag

Bli volontär

Det ligger I Våra Händer

Som företagspartner till oss kan din organisation ge mervärde åt anställda, såväl inom organisationen som utanför den. Genom att främja medarbetarengagemang och delta i vårt företagsvolontärprogram I Våra Händer kan ni som företag göra skillnad både i vardag och i kris. Med våra händer kan vi göra skillnad – vi kan vårda, hjälpa, skydda och stötta.

Tillsammans med dina medarbetare gör ditt företag skillnad för de mest utsatta när Röda Korsets lokala kretsar har behov av extra händer. Uppdragen kan variera, från att ordna klädinsamlingsdagar och hjälpa till i second hand-butikerna till att hjälpa till i våra språkcaféer och värmestugor.

Det ligger i våra händer att skapa ett hållbart och medmänskligt Sverige.

Vill ni också vara med?

Arbetet med hållbarhet ligger idag högt upp på många företagsagendor och CSR (Corporate Social Responsibility) är nu ofta en del av företags strategi för att bidra till samhällsnytta och samtidigt bibehålla och stärka engagemanget bland de anställda i samhällsfrågor.

En opinionsundersökning från Novus och Röda Korset visar exempelvis att nära åtta av tio anser att företags bidrag och stöd i samband med en samhällskris är viktigt.

Läs mer om våra samarbeten