Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Butiksmedarbetare till vår Second Hand på Hornsgatan

Plats: Stockholm

Gillar du att shoppa second hand, träffa nya människor och att veta att det du gör hjälper någon annan? Kom och jobba hos oss!

Just nu söker vi flera volontärer till vår volontärstab för att hjälpa oss att hålla igång vår Second Hand butik på Hornsgatan. Som volontär hos oss kommer du att få stå i kassan, hjälpa till att fylla på butiken med nya kläder samt hänga rätt kläder i vår butik. Ibland kan du även komma att behövas på vårt lager. Där får du hjälpa till med att plocka upp, prismärka samt steama varor som ska ut i butiken.

Du behöver inte ha stått i kassa tidigare eller ha någon erfarenhet av att steama. Vi lär dig allt på plats!

Varmt välkommen till oss!

 

Bra att tänka på
Du ska helst kunna jobba ett pass per vecka. Varje pass är tre timmar. Självklart är det inga problem om du vid vissa tillfällen inte skulle kunna.

 

När och var sker uppdraget
Uppdraget sker på plats i vår butik tisdag-lördag. På vardagarna kan du välja att jobba 12.00-15.00 eller 15.00-18.00. På lördagar är det 12.00-16.00 som gäller.

 

Kontaktperson

Malin Sedeborn


malin.sedeborn@redcross.se


Ansök