Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Röda Korset i Ludvika kommun

Röda Korset Ludvika
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.
Läs mer om Röda Korset i Ludvika kommun

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 4 uppdrag av 4

Välkommen till Röda Korset Ludvika

Vi finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Ludvikakretsen är en aktiv krets med många medlemmar som arbetar med olika grupper och projekt.
Vårt ansikte utåt är bl.a vår secondhandbutik, där hittar du kläder och saker till låga priser.
Vi hoppas att du finner den information som du söker här på sidan. Gör du inte det är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.
Är du intresserad av någon av våra verksamheter eller bara nyfiken på Röda Korset i stort så tveka inte att kontakta oss. Ring oss eller kom in till butiken så berättar vi mer.