Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Digital kurs i första hjälpen - Första hjälpen Online

Kunskap om första hjälpen räddar liv. Gå kursen Första hjälpen Online med våra utbildare - hemma hos dig! Följ upp med ett praktiskt övningstillfälle hos oss.
Kunskap om första hjälpen räddar liv. Gå kursen Första hjälpen Online med våra utbildare - hemma hos dig! Följ upp med ett praktiskt övningstillfälle hos oss.

Första hjälpen Online

Kunskap, engagemang, övning och delaktighet - det som kännetecknar Röda Korsets fysiska utbildningar har vi tagit med oss till en interaktiv onlinekurs!

Ni kommer ledas av våra kunniga utbildare, öva på golvet hemma och genom kursen lära er viktig kunskap som räddar liv. Kursen finns som första hjälpen på vuxna eller på barn och är kostnadsfri.

Varmt välkommen att anmäla dig!

För mer information, alla kursdatum och anmälan:

Läs mer och anmäl dig

 

Kom och öva!

Nu finns också möjligheten att öva mer på de viktigaste delarna av första hjälpen, till exempel att öva hjärt-lungräddning på docka. Under pågående pandemi hålls dessa tillfällen med coronaanpassning, läs mer vid anmälan.

Efter att du deltagit på en onlinekurs kan du komma till oss på ett fysiskt övningstillfälle.

Vi erbjuder övningstillfällen på många platser runt om i landet och startar snart på fler platser. Välkommen att öva på första hjälpen hos oss! 

Anmäl dig till övningstillfälle