Trygga vuxna - trygga unga. Röda Korset utbildar nya nattvandrare i Skellefteå.

Röda Korset i Skellefteå kommun

Röda Korset Skellefteå
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.
Läs mer om Röda Korset i Skellefteå kommun

Välkommen till Röda Korset

Vi finns på plats i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

Du bestämmer

Personligt engagemang är själva livsnerven i vårt arbete. Som medlem eller frivillig i någon av Röda Korsets verksamheter tar du ställning för en medmänskligare värld. Du skänker en liten del av din tid. Hos oss förvandlas din tid till meningsfullhet.

Hör av dig till oss

Om du vill veta mer om Röda Korsets arbete är du alltid välkommen att kontakta kretsen på e-post skellefteakretsen@redcross.se

Vår butikschef Johnaz Bäckman svarar gärna på frågor om secondhandbutiken och cafét. Han nås på telefonnummer 0910-101 98/072-341 74 82 eller e-post secondhand.skelleftea@redcross.se


Öppettider

Normala öppettider:

Vår second hand-butik är öppen alla vardagar: Mån-tors 11-16, fredag 11-15.

Vårt café är öppet tisdag, torsdag och fredag klockan 11-14:30.

Välkommen att fika hembakat och träffa trevliga människor. På tisdag serverar vi kyckling-tacotallrik, på torsdag soppa och smörgås och på fredag vår räkmacka med twist!

Röda dagar kan påverka öppettiderna så håll koll på våra sociala kanaler för avvikelser. 


Röda Korsets Behandlingscenter i Skellefteå

Behöver du komma i kontakt med Röda Korsets behandlingscenter hittar du mer information och kontaktuppgifter på deras webbplats

 

 

Bli volontär i Skellefteå

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag i Skellefteå kommun. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 3 uppdrag av 3