Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Gör din praktik hos oss

Vi tar emot praktikanter inom ramen för en utbildning och praktikanter från en samarbetspartner till Arbetsförmedlingen, till så kallad arbetspraktik.
Vi tar emot praktikanter inom ramen för en utbildning och praktikanter från en samarbetspartner till Arbetsförmedlingen, till så kallad arbetspraktik.

Praktikanter från universitet och högskola 

Vi tar varje år emot ett antal praktikanter från universitet och högskolor. Praktiken riktar sig till studenter som har praktik inom ramen för sin utbildning eller som är i slutskedet på en utbildning på universitet eller högskola, som är relevant för den aktuella praktikplatsen. Det utgår ingen lön för praktik.

Praktikplatser för kommande termin annonseras på vår hemsida under Lediga jobb och tillsätts efter en rekryteringsprocess.  

Arbetspraktik genom samarbetspartner till Arbetsförmedlingen 

Vi tar också emot praktikanter från en samarbetspartner till Arbetsförmedlingen, till så kallad arbetspraktik. Inom tjänstepersonsorganisationen erbjuder vi, utifrån våra förutsättningar, främst praktik till personer som har svårare än andra att komma in på arbetsmarknaden såsom exempelvis utrikes födda och personer med funktionsvariation. Förfrågningar till oss gällande arbetspraktik kan skickas till HR-service@redcross.se

Tjänstepersonsorganisationen erbjuder inte praktikplatser till ungdomar från högstadiet och gymnasiet utan hänvisar dessa förfrågningar till vårt Ungdomsförbund eller våra lokalföreningar. Vi tar inte heller emot praktikanter i våra verksamheter utomlands.