Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor och frivillig riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Skogsbrand 2018, Ljusdal. Under den långa torkan sommaren 2018 uppstod många skogsbränder i Sveriges skogar. Engagemanget för att hjälpa till runt om i Sverige var stort. Många kretsar och frivilliga kom igång och gjorde ett fantastiskt arbete, och med över 5 000 intresseanmälningar av spontanfrivilliga.

Våra samarbetspartners

Vi presenterar stolt våra partners. Tillsammans räddar vi liv, stärker motståndskraft och minskar utsatthet världen över.
Vi presenterar stolt våra partners. Tillsammans räddar vi liv, stärker motståndskraft och minskar utsatthet världen över.

Våra samarbetspartners har ett långsiktigt och integrerat tänk med sitt hållbarhetsarbete och engagerar en eller flera delar av sin verksamhet för att nå de globala hållbarhetsmålen. Tillsammans genomför vi gemensamma aktiviteter, projekt och kampanjer som engagerar både medarbetare och kunder – och gör skillnad.

ICA Stiftelsen

Postkodlotteriets logotyp

H&M Foundation

I samarbete med H&M

Svedavia Airports logotyp

Bring logotyp

Ramlösa logotyp

SJ logotyp

Efva Attling logotyp

Wallenius Lines logotyp

Water for all logotyp

JM Bygg logotyp